Jindra is een zangeres en musicalactrice, die bekendheid bij een groot publiek in Nederland en Vlaanderen heeft verworven als finalist in de talentenjacht K3 zoekt K3.

Jindra van Schaijk werd geboren in Delft en bracht een groot deel van haar jeugd door op de Nederlandse Antillen. Terug in Nederland kwam ze terecht in Etten-Leur en combineerde ze het laatste jaar VWO met een MusicalAllFactory-opleiding bij Factorium in Tilburg. Ze vervolgde haar ambitie voor het theater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, afdeling Musicaltheater, waar ze in 2015 afstudeerde.

Jindra was in seizoen 2014-2015 te zien in de musical The Sound of Music van Stage Entertainment. Hierin speelde ze in het ensemble en was ze de understudy van Frau Schmidt en Zuster Berthe. Dit seizoen is ze onderdeel van het vaste entertainment in de Efteling en is ze te zien als lead vocalist (vaste vervangster) in de dinnershow Pandora van RTL Live Entertainment.

In 2015 was Jindra te zien bij SBS 6 en VTM in het televisieprogramma K3 zoekt K3. Hier eindigde ze in de finale als runner-up voor één van de nieuwe meiden van K3.